Hebben jullie het gemerkt? Vandaag tussen 11.00 uur en 13.00 uur moet er een ontzettend positieve energie met een krachtige impact over de aardbol gerold zijn. Het was vandaag Wereld Yoga Dag. Met een yogapiek tussen genoemde tijden. Overal in het land, de wereld, zijn extra yogalessen gegeven, is extra de aandacht op yoga gevestigd, zijn mensen met de neus op feiten gedrukt, namelijk dat innerlijke rust tot vrede leidt, enzovoorts. Natuurlijk zit er een financieel doel achter: was de focus vorig jaar gericht op Amnesty International, dit jaar wordt er geld opgehaald voor Zimbabwe. Om mensen die door het bewind van Mugabe naar de armoedegrens zijn gedreven, te helpen….

Als ik heel eerlijk moet zijn, al die yogavibraties heb ik niet gevoeld, maar als organisaties via deze acties geld weten in te zamelen voor ‘goede doelen’, dan hebben ze mijn zegen, mits er niets of zo min mogelijk aan de strijkstok blijft hangen….(die financiële distributiekanalen zijn altijd vaag.)