De AH heeft weer een actie: het sparen van keukenmini’s. De actie loopt tot en met 17 maart. Bij elke bestede 15 euro krijg je een mini. Nu is 15 euro best veel, dus op eigen kracht zul je niet snel alle mini’s die er zijn bij elkaar kunnen sparen/kopen. Ionica Smeets heeft er een goede column over geschreven.

Zoals met de voetbalplaatjes proberen de kinderen hun verzameling te vervolmaken door onderling te ruilen. Of door de mensen bij de kassa’s op te wachten: ‘Hebt u ook mini’s?’

Vandaag was er een ruilmiddag door AH zelf georganiseerd. Wie dubbele mini’s heeft, kan ze ruilen tegen mini’s die hij nog niet heeft. Je hoefde maar een lijstje te geven, en een AH medewerker/-ster pakte ze uit een bak. Mits ze voorradig waren natuurlijk.

De kleine heeft al bijna alle 50 mini’s bij elkaar gespaard en geruild. De laatste trofee tot dusver was een zak frites. Bij de AH zelf niet voorradig, maar wel bij een ander kindje. Geruild tegen een spiegelei.

Na het mini-ruilen moest de kleine naar zwemles.

En wat zagen we daar? De maxi-variant: