De jaarwisseling hebben we doorgebracht bij vrienden. Heel gezellig. Goede muziek op de achtergrond. Wij hoorden tot de 9% van de Nederlandse bevolking die de TV liet voor wat die was. Nou ja, tot ongeveer 12 uur, toen er natuurlijk afgeteld moest worden…..Daarna is de TV afgestemd blijven staan op de Top 2000 in concert. Avond van Boudewijn de Groot blijft mooi: Ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou….en mij….

Voor de zekerheid hadden we de conference van Youp van ’t Hek opgenomen. Troost. Het kwam gisteravond toevallig zo uit dat we na de (opgenomen) show van Youp aansluitend de oudejaarsconference van Dolf Jansen konden zien. Echt. Dat Youp en Dolf zich beiden op dezelfde onderwerpen stortten bij hun terugblik over 2008, is niet zo vreemd: kredietcrisis, TON, Fitna, Ella Vogelaar, het afvallen van Erica Terpstra. Ze passeerden allemaal de revue. Wat wel jammer was, was dat de invalshoek waaruit de onderwerpen bekeken werden, nauwelijks van elkaar verschilde. Bij Dolf was daardoor de verrassing soms al weg…..

Vandaag hebben we voorraadtelling in de winkel gehouden. Een helse klus, ieder jaar weer. De tellingen moeten nog verwerkt worden voor de eindbalans van 2008.

En zo zijn de eerste happen alweer uit 2009 genomen. Life goes on.

Ik wens mijn lezers en lezeressen een goed en gezellig 2009 toe…..