Het vervolg van de computerperikelen (hier begon het): het geluid op de XP-schijf doet het weer normaal en de virusscan scant weer op commando. De USB-poorten blijven echter onbereikbaar. Als je vanuit de Verkenner de verwisselbare schijf probeert te bereiken, krijg je de volgende melding:Als je deze zin googlet, merk je dat jij niet de enige bent met dit probleem. In fora gaat de beschuldigende vinger naar Microsoft zelf. Het valt ook op dat de mensen die dit probleem hebben dat die allen werken met XP. Als je echter naar het taalgebruik kijkt van deze zin (het maximum aantal geheimen), dan doet het toch wel erg virusachtig aan. Een oplossing is nog niet aan de hand gedaan.

Gelukkig hebben wij nog de mogelijkheid om onder Vista te werken. Dan zijn de USB-poorten wel bereikbaar. Ik kan zelfs mijn fototoestel inpluggen, en foto’s overhevelen naar de computer, zonder dat ik iets geïnstalleerd heb….

Inmiddels gaat ons computermannetje zich verder inlezen op de verschillende fora over het aantal geheimen dat we hebben overschreden.