In het kader van hun Gioia-tour doet I Muvrini ook Tilburg aan, popcentrum 013. Wij gaan er vanavond naartoe. Het is niet de eerste keer dat we ze zien. Hier en hier heb ik er al over geschreven. Muziek die ons niet verveelt.

Het lijkt erop dat hun nieuwe CD, Gioia, pas op 22 maart uitgebracht wordt. Een beetje merkwaardig natuurlijk, want waarom zou je gaan optreden ter promotie van je CD, als je de CD niet kan verkopen. Dus ik verwacht dat hun nieuwe CD tijdens de concerten gewoon verkocht wordt, terwijl de CD op 22 maart verkocht kan worden door de muziekbranche. Vanavond weten we het.

Om alvast in de stemming te komen, een recent optreden elders:
http://www.youtube-nocookie.com/v/Dwo0Swl-8r0

En wat zie ik aan de zijkant staan? Het spijt me, ik heb iets met 22 of wat er in de buurt komt, die 1111 bijvoorbeeld…..