Hier in huize Ei staat de TV rond etenstijd standaard ingesteld op RTL4. Voornamelijk voor ‘As the world turns’. Dat begint ongeveer om 17.00 uur. Daarna het RTL Nieuws en EditieNL.

Ja, ‘As the world turns’. Ik volg het maar met een half oog. De ene plotwending is nog vreemder dan de andere. Voor wie een beetje thuis is in deze soap: Brad is een aantal afleveringen eerder per ongeluk doodgeschoten door Jack. Nu verschijnt hij regelmatig als geest. Via Henry kan hij communiceren met de levende wereld, in casu met Katie. Ach ja, het is soap, denk je dan….

In Oakdale is het nu Kerstmis. Brad mag één dag een echt levend mens zijn, om nog even te zeggen wat hij nog kwijt wil, tegen wie hij wil. Voornamelijk tegen Katie dus. Katie helemaal hoteldebotel, ze beginnen te vrijen.

Dan gaat de fantasie met mij op de loop: stel dat Brad en Katie nog één keer de ‘daad’ verrichten. Katie raakt zwanger van een dode. Lijkt me toch wel apart.

Maar deze plotwending gaat zelfs voor ‘As the world turns’ te ver…