Ze hadden in de landwinkel in Vlodrop van die kleine potjes mosterd. Uitermate geschikt voor op reis. Verschillende smaken: boerenmosterd, mosterd geschikt voor kaas en ook ‘mosterd voor vrouwen’. We hebben de mosterd nog niet geproefd, merkwaardig vonden we het wel. Maar…wel met zonne-energie gemaakt:

Partner kreeg van haar zus iets met de opmerking: daar weet jij vast wel iets leuks mee te doen! Skies die een kommetje dragen. Op dat kommetje zou je weer tapas kunnen leggen. Of iets anders. Partner had wel een idee:

Die zaterdag in Roermond. Het regende constant. Rondlopen met paraplu. Plu weer inklappen als je ergens naar binnen gaat. Zo vonden we het wel leuk om bij de HEMA een kopje koffie te drinken (die bleek overigens niet te zuipen). Toen we weer buiten kwamen, en ik de plu uitklapte, viel er een lepeltje op de grond. Kennelijk is er één in de paraplu gevallen toen ik een lepeltje en suiker bij de koffie pakte.
Wie weet hoe vaak zoiets bewust gebeurt, stiekem spulletjes in de paraplu laten glijden? Of mag ik zo niet denken?