Ik las een artikel in de krant, dat bier ‘géén mannenwereld’ is. Er was een proeverij in Haarlem, speciaal voor vrouwen. Workshops bier brouwen. Praten over bier. Dat bier altijd geassocieerd wordt met zuipende mannen. Er zijn echter ook speciale biertjes. En zo ging het verder.

Ik heb er nooit bij stil gestaan. Ik drink de éne soort bier omdat ik die lekker vind, en een andere soort bier zal ik niet snel drinken omdat mij die niet smaakt. Bier voor man of voor vrouw, nee, daar houd ik mij niet mee bezig.

Vandaag was ik bij de Mitra, en wat zag ik in de schappen staan? Tasty Lady. Bier, gebrouwen door 5 vrouwen. Zie hier: http://www.tastylady.nl/Tasty_Lady/Het_bier.html

Kennelijk willen vrouwen toch iets onderscheidends hebben, ook als het om bier gaat. Ik heb twee flesjes gekocht om te proeven:

We zijn benieuwd.