Vele jaren geleden kon je niet bij je auto terugkomen, waar die ook geparkeerd stond, of er zat een visitekaartje van Herbalife onder de ruitenwisser. Afvallen zonder honger te lijden. Adressen, waar je allerlei slankheidsprodukten kon kopen, stonden erop. Het was in de tijd van de tupperwareparty’s.

Van de ene dag op de andere dag stopte het spammen. Afgezien van die kaartjes heb ik nooit iets gehad met Herbalife. Ik kende ook geen mensen die iets met Herbalife deden. Het hele fenomeen Herbalife raakte in de vergetelheid. Tupperwareparty’s, die heb ik nog wel meegemaakt. Maar ook daar hoor ik eigenlijk niks meer van.

Vandaag reed ik achter een auto van Herbalife. Hé, die bestaan nog, was mijn reactie. Niet dat ik er iets mee wil, maar toch.

Dan zullen de tupperwareparty’s ook nog wel bestaan…