Ben je op zoek naar een bepaald kledingstuk, kom je achterin de kast een doos tegen, waarin een multitenthuisje gefrot zit. Als je het geheel eruit haalt, springt-ie als een duveltje in een doosje open. Het dak is apart verpakt. Het multi-karakter zit ‘m in het feit dat je het huisje als winkel kunt gebruiken, of als postkantoor, of als poppentheater. Het lag er maar net aan van welke kant je ertegen aan keek. Het kostte moeite om het huisje weer terug in de doos te stoppen.

We namen de doos mee naar Speelland, bij de Beekse Bergen. Een heerlijk oord voor de kleine. Bij een eerdere gelegenheid hadden we al een abonnement aangeschaft. Dat abonnement was net iets duurder dan een enkel bezoek, dus…

De kleine had wel ideeën met het tenthuisje: ‘Komt dat zien….komt dat zien…!’

Einde voorstelling: