Het Kinder Vakantie Werk (KVW) heeft ook dit jaar weer allerlei aktiviteiten voor kinderen van de basisscholen georganiseerd. De kleine was vorig jaar voor het eerst van de partij. Wegens succes dit jaar geprolongeerd.

Ook nu was er een afsluitende Bonte Avond, waarbij elke groep een stukje ingestudeerd had. Het thema was jungle. Dat kon heel ruim geïnterpreteerd worden.

Zoals bleek uit de acte de présence van de groep waarin de kleine zat: er liepen allemaal pinguïns over het podium:


De stukjes die de verschillende groepen in één of twee weken geoefend hebben, zijn combinaties van muziek en beweging. Ergens wel logisch: in korte tijd kun je niet iets ingewikkelds instuderen. Bovendien kun je via muziek veel kinderen bereiken, en kunnen veel kinderen betrokken worden in het groepsproces.

En dat is eigenlijk de bedoeling van het KVW.