Ik heb een probleem dat bij de hostserver niet bestaat. ‘Waar doet u moeilijk over, meneer, wij kunnen gewoon een link toevoegen’. En dat klopt. Daarna kan ik ook een link toevoegen. Heb ik die link opgeslagen, dan lukt het niet om een andere link toe te voegen. De medewerkers van de hostservers hebben echter geen centje pijn.
Na één van hun uitprobeersels dacht ik: kom, ik prop meteen alle links tegelijk op de site. dan zien we daarna weer verder. Leuk gedacht, maar toen ik wilde opslaan, bleek dat ik er waarschijnlijk te lang over gedaan had. Ik moest opnieuw inloggen, en alles was weg. De medewerkers werden gek van me. ‘Vraagt u eens een live chat aan?’

Dat heb ik nu gedaan. Ik kreeg eerst Nadine. Uitleggen wat het probleem was…..’Ja nee, hier hebben we dat probleem niet…’ ‘Doet u links invoeren met kopiëren en plakken? Misschien moet u de url gewoon eens uittypen.’ Maar nee, dezelfde foutmelding.

Een aantal links invoeren, opslaan, tegen beter weten in andere links invoeren en weer opslaan. Maar die tweede sessie gaat de mist in.

Terug naar de live chat. Janet is er nu. Nadine is weggeslopen. Het verhaal opnieuw gedaan, geen nieuwe inzichten. Althans niet bij hen. Er moet een bug zitten in de manier van opslaan. Of ik nu op de PC werk of op de laptop, de foutmelding is hetzelfde. Janet zit met de handen in het haar.

Ze heeft het probleem nu doorgespeeld naar een andere afdeling.