Gisteren was er het Samba Festival in Breda. Op verschillende locaties in het centrum traden sambabands op. Telkens een half uur. Daarna wisselden de bands van locatie. Omdat vriendin L in één van de bands meespeelt (Maisquenada) die ook acte de présence gaf, leek het ons leuk om daar bij aanwezig te zijn. We hadden eerder het lustrum van Maisquenada meegemaakt, heel gezellig, lekker swingend, dus dit Festival zal ons zeker niet teleurstellen.

Dat klopte. Het was een geweldige dag. De muziek was swingend. Maar toch, één van de speelsters verzuchtte: ‘Zit ik me het zweet op de bilnaad te spelen, maar er is geen beweging in het publiek te krijgen’. Er was voldoende publiek, maar inderdaad, ze stonden erbij en keken ernaar.

Aan het eind van de middag kwamen veel van de bands op de Grote Markt bij elkaar, en speelden bij wijze van grande finale samen nog enkele nummers.

Enkele foto’s:We hebben weer genoten.