Al jaren kopen we een lootje van de Grote Clubactie. Omdat er iemand aan de deur komt, of omdat een neefje van partner aan het ronselen is. Maandan later is de trekking, maar daar denken we nooit meer aan, om ons lot te controleren.

Dit jaar kochten we ook een lootje, maar dat moest via automatische afschrijving. Het is tegenwoordig niet meer verantwoord om de kinderen die langs de deur gaan, met zoveel geld rond te laten lopen. Dat geld werd onlangs afgeschreven. Laat de trekking nou net een paar dagen later zijn. Op die manier is er een grotere alertheid.

We hadden prijs: één maand gratis abonnement bij Videoland. Onbeperkt films en series kijken. Dat het abonnement na een maand automatisch overgaat in een betaald abonnement, is een kleinigheidje:-)) (Op tijd eraan denken dat je opzegt.)

Wij kijken het liefst films op TV. Niet op PC, laptop of tablet. Laat onze TV nou net niet geschikt zijn voor het kijken van films van Videoland. Je hebt er een Smart TV voor nodig. Kortom: jammer, maar helaas.