Het is niet zo, dat we het carnaval vanuit Tilburg ontvlucht zijn, maar de gelegenheid deed zich voor om relatief goedkoop mee te doen met een driedaagse carnavals bridgedrive in Heelsum, Inclusief ontbijt en diner. We verbleven in het Fletcher hotel Klein Zwitserland. De lift was klein en gammel, maar verder was het prima toeven.

’s Middags was er gelegenheid om voor jezelf ‘iets’ te doen. Wij trokken naar Arnhem, dat in de buurt ligt, naar het Gelredome, het stadion van Vitesse. Het stadion dat nu in financieel noodweer zit. Daar zou nu een grote kringloopmarkt georganiseerd zijn. En groot, dat was het, en druk. Je kon over de koppen lopen. We hebben aan een kraampje iets gedronken, en zijn gillend weer naar het hotel terug gegaan. Het was een zondagmiddag, en in die contreien is dan veel dicht.

Op maandagmiddag zijn we naar Duitsland gegaan. Op zoek naar een conditorei, om te watertanden van het gebak dat er gepresenteerd wordt. Dat lukte niet. Gesloten, omdat het maandag was, of vanwege carnaval. Wel hebben we bij de Aldi in Kleve wat sterke drank ingeslagen. De prijzen zijn niet te vergelijken met die in Nederland. Op de terugweg hebben we in Renkum bij een bakker, die een koffiehoekje erbij runt, ons tegoed gedaan aan gebak en koffie, dan wel thee.

Wat de bridgeresultaten betreft, die vielen tegen, maar het waren een paar gezellige dagen.