Tijdens de fietspuzzeltocht zaterdag, die dit jaar voor het achtste jaar op rij door een tweetal mensen van de Troubadour uitgezet was (ik heb er vorig jaar al over geschreven), dwaalden we door de natuurgebieden rond Moergestel en Oisterwijk. Het landgoed Campina onder andere. Als tussenstops deden we een aantal fietscafé’s aan. Toevallig las ik vandaag in de krant dat Boshuis Venkraai uit Oisterwijk op de 56ste plaats staat in de landelijke Terrassen Top 100. Hier meerden we echter niet aan, reden er langs.

Waar we ons wel laafden, was terrassen/fietscafé ‘De Gerrithoeve’:

Ik heb het lang verborgen kunnen houden, maar dit is dan mijn appeltje voor de dorst….:))

Over fietscafé’s gesproken: kom je bij zo’n café aanrijden, staat deze motor er pontificaal geparkeerd….

Vreemd, maar wel mooi.

Het was een gezellige dag.