Zaterdag hebben we een feest.
Een vriendin die in Fontenay-en-Parisis woont, een dorpje min of meer onder de rook van vliegveld Charles-de-Gaulle, wordt 50 jaar. Of wij ook van de partij willen zijn…..Een klein aandachtspuntje: er is geen plek in de herberg om te slapen. Geen probleem, dachten we, dan vragen we toch gewoon of we bij P. in Nesles-la-Vallée mogen slapen. Maar die was zijn huis volledig aan het verbouwen.

Nou, misschien is kamperen dan wel iets….als het weer een beetje meezit:

Ooit hebben we zo gekampeerd, maar de jaren gaan tellen, het lichaam vraagt om iets meer luxe….:

Ik denk dat we een aardige camping gevonden hebben: het adres valt nog onder de gemeente Nesles-la-Vallée, maar in feite ligt de camping aan een zijweg van de weg tussen Nesles-la-Vallée en L’Isle-Adam. Lekker in de natuur.

Morgenochtend vertrekken we. Een stapel ongelezen boeken is al ingepakt….
Dinsdag komen we weer terug.