Zoals ik al eerder bericht heb, hebben we vanaf 21 augustus een leuk verblijf kunnen boeken in La Plagne. We zijn reuze benieuwd.

Voor die tijd gaan we nog een kleine week doorbrengen in Nesles-la-Vallée. Het dorpje dat zo langzamerhand ons vaste vakantie-plaatsje geworden is. Je komt er tot rust. De omgeving is landelijk. Er is een heerlijke boulangerie-patisserie. En je komt aan lezen toe. Er ligt een stapel Vrij Nederlanden te wachten, een paar Groene Amsterdammers en boeken: Tania Heimans (De Huurmoeder), Martin Bril (verschillende verzamelde verhalenboekjes), Renate Dorrestein (De Leesclub), Sylvia Witteman (Dat verzin ik niet), Bernlef (Geleende levens), Carry Slee (Fatale liefde), Tatiana de Rosnay (Haar naam was Sarah). Partner heeft sinds kort het sudoku herontdekt, dus daar gaan ook een paar boekjes van mee.

De banden van de auto staan op spanning, een ruitenwisser is vervangen, olie is nagekeken, zo ook de koelvloeistof en ruitensproeivloeistof. De benzinetank is gevuld.

Het hondje is inmiddels naar z’n oppasadres gebracht, dus niets staat ons een prettige vakantie in de weg.

Misschien dat we in Nesles-la-Vallée nog de beschikking hebben over internet, maar in La Plagne zeker niet.

De verslagen volgen….