IMpact Retail, het moederbedrijf van It’s Electronics is failliet verklaard. Al eerder werd al uitstel van betaling aangevraagd. Winkels werden gesloten. Tja, de concurrentie van de webwinkels, die dezelfde soort apparaten aanbieden, was te groot.

Tilburg heeft een winkel en een distributiecentrum van It’s. Zoon O heeft enige tijd gewerkt op het distributiecentrum. Hij had zijn kracht mee, want het was veel sjouwwerk. Er moest op de meest lastige plaatsen bezorgd worden.

Voor een sinterklaasfeest wilde ik als surprisecadeau voor O een fotocollage maken van bepaalde facetten in het leven van hem. Verleden, heden, gekke situaties. Zo trok ik ook naar het distributiecentrum van It’s, om daar foto’s te maken.

Ik had net één foto gemaakt, toen er een mannetje op me af kwam, met de vraag wat ik aan het doen was. Foto’s maken, zei ik, in het kader van een sinterklaassurprise voor iemand die daar werkte. Hij nam genoegen met de uitleg, maar ik moest wel stoppen, want It’s hield niet van bedrijfsspionnage…..

Tja….