Ook dit jaar werden we gevraagd om een paar dagen samen met een paar mensen te bivakkeren in het vakantiehuisje in Nieuwvliet-Bad. Het was ons vorig jaar prima bevallen, dus ja, daar reageerden we positief op.

We hadden goed weer, maar aan het strand zijn we niet toe gekomen. We hebben wel veel gekaart – bridge, jokeren, boeren bridge – we hebben Crocket gespeeld, jeu des boules met ballen gevuld met water, en geluierd.

Zelf heb ik nog een rondje gefietst. Leuke dingen kom je tegen. Ergens ver van alles en iedereen kom je opeens een fitness-opstelling tegen. Voor wie, vraag je je dan af. Later kwam ik nog zo’n soort opstelling tegen, iets dichter bij de bewoonde wereld.
Een bankje natuurlijk om uit te rusten na gedane arbeid.
Living statues zijn natuurlijk altijd leuk. Ik moet zeggen, ik dacht eerst ook dat het een etalagepop was, die op een stoel zat, totdat ik haar ogen zag bewegen.

De molen van Nieuwvliet, een stenen grondzeiler, wordt binnenkort gerestaureerd. De wieken van de molen zijn daarom alvast gestript.

Ach, en een boomstronk is altijd fotogeniek….

Ons verblijf werd uitgeluid met een etentje in Taveerne Hart van Sluis. Door de corona-maatregelen dacht de bistro een veilige manier van bestellen en bezorgen te hebben verzonnen, maar in de praktijk werkte het systeem niet perfect. De bediening geschiedde op de normale manier. We hebben lekker gegeten.

Kortom: het waren weer een paar zeer gezellige dagen…..