vanHaren Schoenen opende vandaag een vestiging in de Heuvelstraat in Tilburg. Je vraagt je af hoe al die schoenenzaken bestaansrecht hebben, want dit is de twaalfde schoenenwinkel, alleen al in de Heuvelstraat. Het weerhield vanHaren er niet van een feestelijk tintje aan de opening te geven: ze hebben Marijke Helwegen gevraagd acte de présence te geven bij de opening. En dat deed ze met verve:

Blog Image

Wie in de winkel iets kocht, mocht daarna samen met Marijke op de foto. De foto’s werden door een heuse fotograaf gemaakt. Met haar lieve overredingskracht wist ze aardig wat mensen de winkel in te krijgen. Ach, en Marijke zou Marijke niet zijn als ze zich niet zomaar liet fotograferen met een klein kindje of met iemand die wat moeilijk ter been is. En als iemand haar vroeg om een heel epistel te schrijven, met handtekening natuurlijk, werd dat prompt ten uitvoer gebracht. Ze is natuurlijk als vakvrouw bezig, en is gevraagd om bij de opening van een winkel zich te presenteren, maar ik had niet de indruk dat haar vriendelijke manier van doen een facade was…..

Blog Image