Gezien op 26 september 2008 in Roosendaal:

Blog Image

De show behelsde vooral een terugblik op zijn carrière. Veel (goede) muziek. De drie musici die hem begeleidden, of die zichzelf begeleidden, waren geweldig. Hier en daar wat clowneske, cabaretteske tussendoortjes, die vaak flauw waren, soms leuk. ‘Toen mijn moeder 60 jaar was, fietste ze elke dag 10 kilometer. Ze is nu 93 jaar, we hebben geen idee waar ze nu is….’
Toevallig zag ik daarna Herman als gast bij tante Es in het programma ‘Raymann is laat’. Zijn manier van doen bevestigde dat hij zonder muziek tegenvalt.

En toch. De avond was zeker de moeite waard, alleen al vanwege de hele musicale entourage. De pingpongballetjes die, nadat hij ze omhoog gegooid had, naar beneden kwamen als een vuurwerkregen, waren een vondst.

De show is nog te zien in Uden, Sittard, Maastricht, Tilburg, Carré, Cuijk (dan zitten we al in 2009), Den Bosch, Gorinchem, Almelo, Enschede, Groningen, Rotterdam, Den Helder, Tiel, Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Utrecht.