Een goede vriendin van ons gaat in haar vrije tijd helemaal op in het fotograferen van rockmusici. Jerry Lee Lewis, Iggy Pop, leden van de Straycats, van Bang Bang Bazooka, en allerlei musici die mij onbekend voorkomen, maar binnen de scene heel wat zijn. Gisteravond exposeerde ze een selectie van haar werk in café Little Devil in Tilburg. Op weg naar mijn werk fiets ik altijd langs dat café, maar ben er nooit binnen geweest. Er was ook geen reden toe. Little Devil bleek nog een heuse achterzaal te hebben. Daar werden de foto’s tentoongesteld:

En er trad een band op: de Surf-O-Maniacs, een Tilburgse hardrockband die niet slecht was, maar na drie kwartier spelen al door hun repertoire heen was. Voor ons kwam dat niet slecht uit: dan konden we tenminste weer verstaan wat we tegen elkaar zeiden….