Een paar jaar geleden heeft de wereldwinkel het Renaultje Expres dat ze gebruikte voor de inkopen en voor het bezorgen van koffie en dergelijke, weggedaan. Hiervoor in de plaats kwam een tweedehandse Volkswagen Transporter. Handiger, omdat er meer mee vervoerd kan worden.

De auto kan zowel op benzine rijden, als op gas. Toen we de auto pas hadden, heb ik de benzinetank voor een kwart gevuld, voor noodgevallen, mocht het rijden op gas plots problemen geven. Als het even kan, rijd je natuurlijk op gas, omdat dat stukken goedkoper is. Al die tijd is het overschakelen op benzine niet nodig geweest. Toch daalt de benzinemeter heel gelijdelijk. Het lijkt erop dat de benzine gewoon aan het verdampen is. Een lek is er niet.

Het is net de DSB Bank: eerst had je geld op de bank, maar dat blijkt plots verdampt…