Vervolg van hier

Geachte heer Gerrit,

Allereerst willen wij u onze oprechte excuses aanbieden voor de opgelopen vertraging in de verwerking van uw e-mail.

Naar aanleiding van uw bericht met betrekking tot de annulering van uw InternetPlusBellen en Interactieve TV aanvraag kunnen wij u als volgt informeren:

Uit controle van onze systemen is gebleken dat er geen annulering van uw InternetPlusBellen en Interactieve TV aanvraag in behandeling is genomen. Het e-mailcenter beschikt echter niet over de mogelijkheid de exacte reden hiervan te achterhalen. Onze afdeling kan dit ook niet corrigeren, per e-mail kan namelijk geen verificatie van de klantgegevens plaatsvinden.

Hierom verzoeken wij u vriendelijk om zelf contact op te nemen met de telefonische ingang van onze Klantenservice bereikbaar via 0900-0244 (EUR 0,10 per minuut, 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur).

Onze excuses voor het ongemak.

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

Youp Smits
KPN
(De e-mail waarnaar verwezen wordt, heb ik ook per brief verstuurd. Daar heb ik nog geen antwoord op.)

In de eerste brief die we van de KPN kregen, naar aanleiding van onze aanmelding, stond dat annuleren uitsluitend telefonisch kon door de klantenservice te bellen. Laten we dat nou net gedaan hebben, weliswaar na de annuleringstermijn, maar de medewerker van de KPN kwam zelf met dat idee, omdat niet geleverd kan worden wat afgesproken was.

Ja, als hij daar dan vervolgens niets mee doet, ook niet even iets noteert, dan kunnen wij niets goed doen….hun woord tegen het onze….(en wie wint dan?)