Wij hebben als wereldwinkel destijds een ADSL-aansluiting via HetNet aangevraagd, en gekregen. Het e-mailadres liep ook via HetNet, onderdeel van de KPN. De financiële afrekening verliep zowel via de KPN (het abonnement) als via HetNet (spamfilter, virusscan, dataverkeer).

Sinds enige tijd is HetNet opgeslokt door de KPN. We hebben ons oude e-mailadres nog wel, maar verder loopt alles via de KPN. Het is raar maar waar, maar sinds het moment dat de KPN alles in één hand heeft, is de totaalprijs hoger, terwijl je zou verwachten dat die juist lager zou zijn.

Daar gaat het eigenlijk niet om. Sinds HetNet overgenomen is, worden we overspoeld met e-mailtjes, waarin wij, als HetNet-gebruiker, toch zeker onze e-mailaccount moeten opwaarderen, en meer van die onzin. Ik weet niet wie de samenstellers van zulk soort e-mailtjes zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die hier serieus op in gaat…..:

Waardevolle Geachte klant,

Dit bericht is van HetNet Systeem messaging centrum voor alle HetNet systeem
E eigenaren. We zijn momenteel Verbetering van onze databank en e-mail
centrum. Wij zijn het verwijderen van alle ongebruikte HetNet System E-mail naar het scheppen van meer ruimte voor nieuwe one.To Voorkomen DAT uw rekening sluiten zult u het hieronder update Zodat we weten DAT het een cadeau gebruikte account.

Maar HetNet Systeem heeft ontvangen klachten van onze klanten voor onbevoegd Gebruik van het systeem Email HetNet. Als we Gevolg daarvan een extra Controle op veiligheid Al onze klanten in de brievenbus maken
HUN om informatie te Beschermen tegen diefstal en fraude.

Waarschuwing! E-mail eigenaar sterven Weigert om zijn van Haar e-mail
bijwerken, binnen twee dagen na ontvangst van deze waarschuwing verliest zijn
Van Haar e-mail permanente .. U bent nodig om ons de onderstaande informatie
via: xxx (gedeleted)

Gevraagde informatie
E-mail Gebruikersnaam: ………. …..
E-mail Wachtwoord: …………….
Geboortedatum: …………….
Country or Territory: ……….

Bedankt voor uw medewerking.

Copyright @ 2010 HetNet WebMail Systeem. Alle rechten voorbehouden.