De treinkaartjes hebben we al. De boekingen voor het hotel hebben we betaald. De tickets voor het optreden van Runrig hebben we ook in huis. Runrig? Ja, die hebben we ook al eerder gezien…..in Gelsenkirchen, Duitsland.

Ze zouden morgenavond een concert geven in Oberhausen, ook Duitsland. Helaas gaat het optreden niet door…. Bij één van de gitaristen moest vlak voor hun Duitslandtour een implantaat vervangen worden. Ze spelen daar nu op 15 mei. De gekochte kaartjes blijven hun geldigheid behouden.
Het is, dat ik nog even op de site van Runrig kijk, en daarna op de site van de König-Pilsener Arena, alwaar ze zouden optreden, anders hadden wij morgenavond heel gek staan kijken bij de ingang van de Arena.

Omdat we toch al een hotelboeking hebben, en het vervoer geregeld is, laten we het lange weekend naar Oberhausen gewoon doorgaan. Zondagavond weer terug. En ja, we zullen ruiken aan de Shopping Mall aldaar, maar daar blijft het ook bij, als het aan mij ligt. Er zal toch wel iets meer te beleven zijn?

Het nummer waarmee Runrig bijna al zijn concerten afsluit, is Loch Lomond. Het publiek kan er geen genoeg van krijgen….
http://www.youtube-nocookie.com/v/qwun83po2u4

En wij ook niet. We zullen nu geduld moeten betrachten tot 15 mei….