Regelmatig worden we opgebeld door allerlei telecombedrijven, energiebedrijven, internetaanbieders, groothandels voor wat voor spullen dan ook, enzovoorts. Altijd is er wel iets dat juist nu extra voordelig is.

Vandaag was het Tele2, die dezelfde lijn gebruikt als de KPN, maar veeeel voordeliger is. Er hoeft alleen maar een knopje omgezet te worden. Ik vind het allemaal prima. Ik heb alleen geen beslissingsbevoegdheid, dus vraag ik altijd of de betreffende persoon de offerte even op de e-mail wil zetten, zodat we er met een paar mensen over kunnen beslissen.

Dat e-mailen is echt teveel voor die mensen. Zodra je het woord e-mail laat vallen, dan zijn ze niet meer thuis, dan gelden de aanbiedingen niet meer, of ze kunnen gewoonweg niet e-mailen omdat ze in een call-center zitten.

En zo druipen de aanbieders weer af….