Mobiliteitscentrum
afdeling Personeel
Tilburg

Voor de meeste mensen zijn het zware tijden. Subsidies worden stopgezet en het levensonderhoud wordt duurder. Bedrijven worden geconfronteerd met een significant kleinere omzet. Mensen worden ontslagen. Mensen die opnieuw het wiel moeten uitvinden op de sollicitatiemarkt. Mensen die elders een nieuwe werkplek moeten vinden. Onlangs heeft de ING-Bank laten weten 2700 personen op straat te gaan zetten. Het worden gouden tijden voor sollicitatietrainingscentra.

Om de toenemende stroom van werkzoekenden, die bij uw organisatie extra ondersteuning vragen, in goede banen te leiden, bied ik u mijn diensten aan. Administratief, boekhoudkundig.

Dataverwerking is zeg maar echt mijn ding. Bij de wereldwinkel heb ik een jarenlange ervaring op dat gebied opgebouwd. Nauwgezet, accuraat, ordenend.
Bovendien heb ik grote affiniteit met de doelgroep: door het gebrek aan financiële middelen wordt mijn contract met ingang van 1 januari 2012 (ook) beëindigd.

De juiste man op de juiste plaats dus.

Met belangstelling zie ik de reactie tegemoet, waarin ik uitgenodigd word voor een gesprek om nader kennis met elkaar te maken.

Met vriendelijk groet,

Gerrit
Tilburg