Om in de sfeer van de Efteling te blijven: gistermiddag zijn we met de kleine naar de musical Droomvlucht geweest.

De musical werd opgevoerd in het Eftelingtheater. Deze ging in oktober 2011 in première, en zou tot februari 2012 duren. Door het grote succes is dat verlengd tot begin april. Gistermiddag zou de zaal uiteindelijk ook vollopen. Jong en oud(er). Veel kleintjes met een stoelverhoger.

Er was veel show, mooie decors, goede muziek. Er werd niet slecht gezongen, maar persoonlijk pakte mij de zang niet. De show duurde, inclusief een pauze van zo’n 20 minuten, twee-en-half uur. Een hele zit. De kleine was het ene moment gegrepen door wat zich op het podium afspeelde, het andere moment draaide ze zich alle kanten op in haar stoel. Het viel op dat geen enkel kleintje vervelend werd. Zelf denk ik wel dat de musical iets korter had gekund.

We hadden Droomvlucht niet willen missen. Toen bleek dat er een CD was met muziek en liedjes uit de show, wilde de kleine die toch zeker hebben. Ook bij haar sloeg de balans positief uit.

Toen we na afloop samen met haar mama de middag afsloten bij de Mac, kon het helemaal niet meer kapot…