Het lukt me al langere tijd niet om enige verandering in de links aan te brengen. Steeds krijg ik de melding dat de body-tekst ongeldig is. Hoewel ik niet anders doe dan dat ik altijd gedaan heb. Die links moet ik ergens invoeren. Maar ik kan niet onder water kijken, wat er mis is. Dat kan de hostserver wel. Daar heb ik al een aardige e-mailwisseling mee gevoerd, maar op de één of andere manier snappen ze niet wat ik bedoel.

Vandaag dacht ik: misschien moet ik alle links verwijderen, en opnieuw beginnen. Dat verwijderen lukte. Maar opnieuw beginnen met links invoeren, nee, dat gaat niet. Telkens dezelfde foutmelding.

Ik heb de hostserver maar weer ingeschakeld. Ben benieuwd of er nu wel een oplossing komt.

Uit voorzorg had ik wel alle links opgeschreven. Je weet maar nooit, en dat blijkt maar weer.