Asega Media en Camiel Donders Fotografie, beide bedrijfjes in één pand, maken regelmatig ‘gebruik’ van stagiaires. De stagiaires komen meestal via een fotografie-opleiding of via een opleiding op het ROC richting communicatie in de breedste zin van het woord.

De stagiaires draaien volledig mee in de werkproces, rekening houdend met hun opdracht. Tenslotte moet er voor de opleiding een verslag uitrollen. Ze ervaren dit als bijzonder prettig. Het helpt natuurlijk dat de onderlinge verstandhouding tussen iedereen die in het pand werkt prima is. Of dat nu bij Camiel Donders is, of bij Asega Media. Als eenmansbedrijfje Cabbage laveert daar Daniëlle Kool ook tussen. Tussen de middag wordt er gezamelijk geluncht. Alles door elkaar. Kortom, een sfeer waarbij iedereen als gelijke gezien wordt.

Afgelopen woensdag nam één van de stagiaires afscheid. Haar opdracht zat erop. ‘De acht maanden waren omgevlogen’, aldus Fleur zelf. Ze vond het jammer dat het voorbij was. Als blijk van waardering had ze ‘oorkondes’ gemaakt en in een lijstje gedaan. Ze moeten nog een goede plek krijgen….