We waren een paar dagen in Epe.
Ruim een half uur rijden van Lochem. Vrienden van ons hebben iets met Canada. Eens in de zoveel tijd gaan ze speciaal vanuit Tilburg eten in één van de weinige Canadese restaurants die Nederland rijk is, namelijk die in Lochem. Restaurant Mondani.

Afgelopen zondagavond hebben we daar met hen afgesproken. Canada, het land van de beren en elanden. En de Indianenkunst. De eigenaren van het restaurant hebben in de loop der tijd veel van die sfeer naar Nederland gebracht. Van tijd tot tijd geven ze Canadese kunstenaars, of kunstenaars die veel op hebben met Canada, de gelegenheid te exposeren.En het eten? Dat was lekker. We kozen voor een driegangen verrassingsmenu. Heilbot kwam onder andere voorbij, bisonsteak, stoofperen gekookt in een maplesaus, gerookte wilde zalm en limoentaart. En meer.Er heerste een gemoedelijke sfeer.
We zijn weer een leuke ervaring rijker.